joi, 10 martie 2011

Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Ingrediente: 
250 g margarina
300 g biscuiti
50 g ciocolata
2 banane
sucul de la 1/2 de lamaie
2 budinci de caramel
200 ml frisca
1 plic de ness


Mod de preparare:
Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea.
Biscuiti sunt rupti marunt sau macinati dupa preferinta.
Adaugi margarina si ciocolata topita peste biscuiti, unde amesteci bine, dupa care torni compozitia intr-o tava de tort care apoi poate sa se desfaca, presari usor biscuiti si dai la rece 30 de minute.
Bananele decojite, le dai rondele .Le pui peste stratul de biscuiti, stropesti cu sucul de lamaie si acoperi cu cele 2 budinci de caramel pregatite conform instructiunilor de pe plic.
Bati frisca si incorporezi plicul de ness, apoi pui frisca peste budinca si dai la rece.
Pe deasupra se orneaza cu cacao.
Pofta Buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu