- 250 g branza sarata,
2 oua,
25 g drojdie
o ceasca de lapte,
faina cat cuprinde,
chimen Mod de preparare
Se dizolva drojdia in lapte, Se amesteca untul (untura, margarina) cu o cana de faina, se adauga branza rasa, drojdia dizolvata, 1 ou. Se framanta si se mai adauga faina pana cand obtinem un aluat bun de intins. Se pune aluatul la frigider unde se lasa 3-4 ore (se poate lasa si de pe o zi pe alta ). Se imparte aluatul in 4, se intind foi de 0,5 cm grosime, se ung cu un ou batut, se presara chimen sau susan, se taie fasii in lung apoi se taie saratelele cam de 7 cm lungime. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit aproximativ 15-20 min
joi, 31 martie 2011
Saratele
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu