joi, 17 martie 2011

Ghiveci de legume

471x318 1299576432fd8cb096 Ghiveci de legume
Ingrediente: 
1 ardei gras rosu, 1 dovlecel verde, bete de telina, 2 cartofi, 2 morcovi, o ceapa, o rosie, usturoi dupa gust, patrunjel verde, 3 linguri pasta de tomate, o mana de mazare, sare, piper, supa instant de legume, frunze de dafin, o lingurita seminte de marar, o mana de varza rosie.
Mod de Preparare: 
Se caleste ceapa intr-un pic de ulei, adaugam ardeiul gras taiat fasii, lasam impreuna cu capacul deasupra pana se inabusesc bine. Adaugam apoi restul de legume, punem apa calda si potrivim de sare, piper, supa instant, frunze de dafin si seminte de marar. Cand sunt deja intrepatrunse bine, adaugam pasta de tomate. Mai lasam cam 15-20 minute si inchidem aragazul. Pe parcurs se poate sa mai fie nevoie sa mai adaugati apa. Puteti de asemenea sa folositi ardei copti (va avea un gust mult mai gustos). 
Imagini preparare
129957633778a1d98b Ghiveci de legume 1299576366f4edce8d Ghiveci de legume

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu