vineri, 4 martie 2011

Supa de galuste

Timp de gătire30 Minute
Complexitate
  • Ingrediente

    2 cartofi,
    2 pulpe de pui,
    2 morcovi,
    1 ceapa,
    4-5 linguri de gris,
    telina
    2 oua
    un cubulet de unt
  • Mod de preparare

    Se curata de coaja cartofii, morcovii. Se pun la fiert: puiul impreuna cu cartofii si morcovii, telina si ceapa intreaga. Se lasa sa fiarba. Galustele: Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga cate putin gris amestecind mereu cu lingura pana se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta smantanei groase. Se adauga putina sare. Din supa se scot bucatile de carne si legumele, se taie morcovul in felii subtiri si telina. Se da focul la mic. Se ia din compozitia de galuste cu o lingurita inmuiata in apa si se pune in supa. Atunci cand galustele se ridica la suprafata se incearca daca s-au fiert. Se adauga patrunjel taiat marunt
  • Mod de servire

    Se poate pasa pentru bebelusii sub 9-10 luni, altfel se serveste calda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu