sâmbătă, 5 martie 2011

Prajitura cu cirese si visine





Ingrediente

6 oua
6oo gr faina
12 lg ulei
300 gr zahar
225 ml lapte
1 plic zahar vanilat
2 plicuri praf de copt
coaja rasa de lamaie
500gr cirese
500 gr visine

Ouale se bat bine cu zaharul si zaharul vanilat,apoi se adauga uleiul si se continua baterea pana ce compozitia devine cremoasa.Se adauga 1/2 din cantitatea de lapte,se omogenizeaza apoi se cerne jumatate din faina care a fost amestecata cu praful de copt dupa care se pune si restul de lapte si cealalta parte de faina.Compozitia omogenizata bine se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza deasupra ciresele si visinile desamburite(pot fi folosite si alte fructe) si se coace la foc potrivit.Se serveste rece pudrata cu zahar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu