marți, 12 aprilie 2011

Inele cu branza si gem

  • Inele cu branza si gem

    Ingrediente

    250 g branza de vaci
    2 oua
    200gcfaina 
    1 plic zahar vanilinat 
    1 plic praf de copt
    75g zahar
    150g smantana 
    250 ml ulei 
    3 linguri gem de capsuni
    un praf de sare
  • Mod de preparare

    Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se ia cu lingura din compozitie, se ruleaza in mainile date prin faina niste bastonase care se unesc apoi la capete, formandu-se inele. Acestea se prajesc in uleiul incins, rumenindu-se pe ambele parti.
  • Mod de servire


    Se servesc fierbinti, cu smantana si gem deasupra. Se pot servi si ca desert, presarati cu zahar pudra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu