Ingrediente
250 g branza de vaci
2 oua
200gcfaina
1 plic zahar vanilinat
1 plic praf de copt
75g zahar
150g smantana
250 ml ulei
3 linguri gem de capsuni
un praf de sareMod de preparare
Intr-un castron se pun: branza de vaci, ouale, zaharul, zaharul vanilinat, coaja rasa de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se ia cu lingura din compozitie, se ruleaza in mainile date prin faina niste bastonase care se unesc apoi la capete, formandu-se inele. Acestea se prajesc in uleiul incins, rumenindu-se pe ambele parti.Mod de servire
Se servesc fierbinti, cu smantana si gem deasupra. Se pot servi si ca desert, presarati cu zahar pudra
marți, 12 aprilie 2011
Inele cu branza si gem
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu