marți, 12 aprilie 2011

Bors de legume

  • Ingrediente

    Bors de legume
    cantitatile in functie de preferintele voastre
    1 ceapa mare
    1 morcov mare
    1 mana de fasole pastai
    1 ardei rosu
    1 ardei galben
    3 cartofi potriviti
    1/2 praz
    1/4 varza alba
    1 ceasca orez
    bulion
    delikat
    patrunjel verde
    bors instant dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul. Se serveste cu patrunjel verde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu