sâmbătă, 26 februarie 2011

Pulpe de pui cu ciuperci si legume colorate

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
3 pulpe de pui dezosate si fara piele
1 ardei kapia rosu
1 ardei iute
1 tija praz (partea verde)
3 ciuperci
4 catei de usturoi
1 cartof mare, fiert
1 lingura ulei
Sare
Piper


Mod de preparare:

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim bucatile de pui, pe ambele parti, cateva minute pana-si formeaza o crusta apoi le scoatem pe o farfurie. In acelasi ulei, la foc mare, punem la calit ardeiul si prazul taiate julien, dar le lasam doar 2-3’, le calim foarte usor, apoi le scoatem sip e acestea afara, intr-un bol. Acum punem la calit, ciupercile feliate si usturoiul taiat feliute. Adaugam si bucatile de carne, asezonam si lasam sub capac, sa fiarba la foc mic, cam 10’, pana se evapora zeama lasata de ciuperci. Adaugam legumele, amestecam si oprim focul.
Servim pulpitele de carne acoperite cu ciuperci, alaturi de felii groase de cartofi fierti, acoperiti cu legumele colorate.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu