joi, 24 februarie 2011

Ciorba de perisoare

Ingrediente:

legume de ciorba (orice varietate aveti in casa)
carne tocata amestec porc + vita
1 ceapa
1-2 oua
pesmet (eu am folosit fulgide drojdie pentru a lega carnea - in plus sunt foarte sanatoase!)
sare, piper
bulion
frunze de leustean

Ciorba de perisoare este una dintre cele mai satioase ciorbe. Gustul usor acrisor, aroma leusteanului, carnea gustoasa, o recomanda ca o alternativa sigura chiar si (sau mai ales) in zile calduroase de vara sau dupa cateva zile cu o dieta abundenta in mancaruri grase.

Incepeti prin a fierbe legumele. Cu 10-15 minute inainte de a adauga perisoarele adaugati si bulionul.

Intre timp, intr-un bol, amestecati carnea cu condimentele pana observati ca este omogena. Faceti bilute de ce marime doriti si adaugati-le in apa clocotita. Apoi adaugati si frunzele de leustean pentru aroma si mai lasati sa fiarba putin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu