Ingrediente
1 varza
1 ceapa rosie(mare)
1 ardei gras
2 morcovi
3-400 g costita
1 ramura de leustean
1-2 catei usturoi
2 rosii mari(coapte bine)
300 ml apa calduta/sau supa
100 ml vin alb
sare,piper,boia de ardei,eventual ceva granulat de usturoiMod de preparare
Se curata legumele si se toaca marunt, ceapa se pune in ceva ulei la rumenit, dupa care adaugam costita. Cand aceasta este rumenita stingem cu putin vin alb. Dupa ce vinul s-a evaporat, adugam restul legumelortocate si ramurica de leustean. Amestecam si mai lasam putinl pe foc, apoi adugam varza tocata si condimentam. Adaugam si cana mare de apa calduta, invartim, iar apoi acoperim cu capac si dam focul mai incet. Din cand in cand se mai amesteca.Mod de servire
Se serveste cu smantana si cu ardei iute murat.
luni, 16 mai 2011
Varza cu costita
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu