marți, 12 aprilie 2011

Tocanita cu ardei gras

  • Tocanita cu ardei grasIngrediente

    4 cartofi mai mari
    3 cepe potrivite
    3 rosii mai maricele
    2 ardei grasi rosii
    3 linguri ulei
    patrunjel verde
    sare
  • Mod de preparare

    Se curata legumele. Cartofii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori, ardeiul gras fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se curata de pielite, apoi se taie cubulete mici. Se pune ardeiul la calit, se adauga apoi ceapa si 1 cana de apa. Se fierb pana cand ceapa devine sticloasa. Se adauga rosiile si cartofii. Se fierb la foc moderat. Se potrivesc cu sare dupa gust. Mancarica este gata cand sunt cartofii fierti. 
  • Mod de servire

    Cand este gata tocanita se adauga patrunjel verde tocat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu