Ingrediente
4 cartofi mai mari
3 cepe potrivite
3 rosii mai maricele
2 ardei grasi rosii
3 linguri ulei
patrunjel verde
sareMod de preparare
Se curata legumele. Cartofii se taie in cubulete potrivite, ceapa se taie solzisori, ardeiul gras fasii subtiri. Rosiile se oparesc si se curata de pielite, apoi se taie cubulete mici. Se pune ardeiul la calit, se adauga apoi ceapa si 1 cana de apa. Se fierb pana cand ceapa devine sticloasa. Se adauga rosiile si cartofii. Se fierb la foc moderat. Se potrivesc cu sare dupa gust. Mancarica este gata cand sunt cartofii fierti.Mod de servire
Cand este gata tocanita se adauga patrunjel verde tocat
marți, 12 aprilie 2011
Tocanita cu ardei gras
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu