marți, 12 aprilie 2011

Rulada din piept de pui

  • Rulada din piept de puiIngrediente

    1 piept maricel de pui
    mustar
    castraveti murati
    gogosari acri sau ardei gras rosu
    cascaval
    carnaciori mici sau sunca
    morcov sotat sau fiert
    sare, piper dupa gust
    scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
  • Mod de preparare

    Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat, cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam. Se fixeaza rulada cu scobitori multe. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta, mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim.
  • Mod de servire


    Se poate servi atat rece cat si calda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu