sâmbătă, 22 octombrie 2011

Chec economic


- 2 oua
- 1 cana zahar
- 1/2 cana lapte
- 1/2 cana ulei
- 2 cani faina
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare:
Se sparg ouale, intregi si se adauga zaharulSe mixeaza putin:Se adauga laptele si uleiul (eu le-am pus pe amandoua deodata si faina cu praful de copt, cernute:
Se toarna apoi aluatul in forma de chec, lasand putin aluat deoparte pentru a-l amesteca cu cacao ( doua, trei linguri)Cele doua forme ale mele, pregatite :)Compozitia de cacao se toarna in mijlocSe dau formele la cuptor pentru cca. 35-40 de minute ( faceti testul cu scobitoarea)
Se tin primele 15-20 de minute la foc mai tare -180 grade C, dupa care se reduce focul la 170 grade C (foc potrivit)
Se pudreaza cu zahar praf, se feliaza si se serveste cu pofta :...si presarat cu nuca si rahat:Pufos si gustos ca-n totdeauna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu