Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe fasii. Cartofii se fierb in coaja si se pregateste din ei un piure, la care se adauga un ou intreg, doua galbenusuri si pestele. Se pune patrunjel tocat marunt si se sareaza. Se prepara chiftelutele si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit se scurg de ulei, se pun pe platou si se servesc cu felii de lamaie.
miercuri, 2 martie 2011
Chiftelute din peste
Mod de preparare: Se fierbe pestele in apa sarata, se curata de oase si se rupe fasii. Cartofii se fierb in coaja si se pregateste din ei un piure, la care se adauga un ou intreg, doua galbenusuri si pestele. Se pune patrunjel tocat marunt si se sareaza. Se prepara chiftelutele si se prajesc in ulei incins. Dupa ce s-au rumenit se scurg de ulei, se pun pe platou si se servesc cu felii de lamaie.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu